BEVERWIJK - In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt zijn eigen arrangementen van muzikale filmklassiekers, zoals; 'Titanic' en 'Bohemian Rapsody'.

Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo een: hij speelt de melodie en de baspartij en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Om met de woorden van radio DJ Giel Beelen te spreken: "Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar'."

Mart Hillen veroverde al op zijn 21ste de theaters met zijn eerste soloprogramma 'In Concert'. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen in een andere wereld. D

e aanvang is 20.15 uur vanwege de geldende coronamaatregelen.

Kaarten vanaf € 17,00 op zaterdag 12 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.