BEVERWIJK - Na het succes van Liften bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

Na uren te hebben vastgezeten in een lift belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Alle drie hebben ze hun eigen verhaal. Stefanie worstelt met een moeilijke keuze, Youri moet zien te dealen met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties en ontroerende momenten elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het wordt een verblijf waaraan ze niet kunnen ontsnappen en dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ´escape´ waarbij de lachrimpels zeker gelift zullen worden.

Kaarten à € 22,50 voor de try-out op vrijdag 10 september om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.