BEVERWIJK - Lize van Olden en Anna Hermanns rennen in een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes van zandbak naar darkroom en van hockeyveld naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat. Maar altijd in stijl. Vanaf de rand van de zandbak overzien zij hun leven en gaan ze op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Ze doen een krampachtige poging om de façade van een mooi en gelukkig leven in stand te houden. Maar helaas, ook zij moeten geloven aan de vuige, ongemanierde, overspannen en eerlijke kant die achter de zandbakrand schuil gaat. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje.

OLDENHERMANNS won als OLDENOSBORN in 2014 het Cameretten Festival. Lize en Anna hebben door hun beeldende, absurde, fysieke spel een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het duo leerde elkaar kennen tijdens de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Lize en Anna vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik, en fascinatie voor de soms absurde wereld om hen heen. Ze maakten voorstellingen voor de Winterparade (COACH) en het Edinburgh Fringe festival (SCALA). Altijd met pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen. UNSEXED is na '#Life' hun tweede voorstelling.

Kaarten vanaf € 15,50 voor zaterdag 2 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.