BEVERWIJK - Het programma 'Grote Woorden' van Piepschuim combineert op een unieke wijze alle theaterdisciplines tot een ongelooflijke show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent.


'Grote Woorden' wordt gespeeld door taalfilosoof en componist Cor Burger en multi-instrumentalist en fysiek acteur Robbert Koekoek. In een tijd waarin er volop twijfel is over de waarheid van de woorden van politici, van de media en van de wetenschap is het noodzakelijk dat theatermakers de gespannen relatie van woorden en de werkelijkheid op scherp zetten. Wat is een leugen, wat is fictie en wat is het verschil? Als politici zich steeds meer van fictie en theatrale middelen gaan bedienen, moeten theatermakers en schrijvers zich dan gaan wapenen?

'Grote Woorden' is vers van de pers: een zeer actueel programma over de macht van het gelogen woord. Over waarheid en taal in al zijn facetten. Filosofisch, actueel, geëngageerd, maar met daarbij een flinke dosis muziek, fysiek theater en relativerende humor.

Kaarten vanaf € 16,00 voor zaterdag 11 januari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.