BEVERWIJK - The Celebration of Prince is een stomende en funky hommage aan een legendarische artiest en zijn muziek.

Na de dood van Prince in april 2016 kreeg een aantal Nederlandse topmuzikanten het verzoek om op de herdenking van hun muzikale inspirator te spelen. De klik tussen de muzikanten (bekend van o.a. Alain Clark, Ruth Jacott, Kane en Jett Rebel) was zo magisch, dat ze spontaan de Prince tribute band oprichtten. De formatie heet inmiddels Beautiful Strangers. Onder deze naam brengen ze een ode aan de energie, finesse en improvisaties waar Prince zo sterk in was.

De bandleden van Beautiful Strangers weten hoe je een stomend en funky concert à la Prince neer moet zetten. Met drie vocalisten – waaronder David Dam, die jury en publiek inpakte tijdens The Voice of Holland 2014 – en een strakke ritmesectie wordt alles uit de kast gehaald. Niet om Prince te imiteren, maar om hem te eren. Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Cream: alle hits komen voorbij!

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 29 september om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.