BEVERWIJK - Frans Mulder, bekend van theatergroep Purper, schrijft zijn hele leven al liedjes. Hij schreef er honderden.

Naast liedjes verschenen er ook conferences, sketches en verhalen van zijn hand voor de theatershows van onder andere Simone Kleinsma, Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei, Purper, Adèle Bloemendaal, Gerard Cox en Willem Nijholt. Verder brachten onder andere Paul de Leeuw, André van Duin en Willeke Alberti werk op CD van hem uit.

Het is alsof het publiek bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder met veel humor en zelfspot over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven. Daarnaast zingt hij een aantal van zijn mooiste liedjes. Frans Mulder was genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs (2015/2016) voor het lied 'Wonderlijk' uit 'Simone!', de theatershow van Simone Kleinsma.

Frans vertelt geestig, scherp en vaak onthutsend eerlijk over zijn ervaringen in grote musicalproducties.

Kaarten vanaf € 17,00 op zaterdag 14 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.