BEVERWIJK - In dit theatercollege wisselen hilarische anekdotes elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt.


Vanuit een verlangen naar controle, soberheid en een gezonder leven besliste Evi Hanssen geen druppel alcohol meer te drinken. In het boek 'Sinds ik niet meer drink' vertelt Evi openhartig en honderduit over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt.

Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit wie ze precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Haar keuze om drank af te zweren heeft niet alleen fysieke gevolgen, het heeft ook een effect op haar vriendschappen, haar relatie, haar werk en haar zelfbeeld.

Een avond voor iedereen die inspiratie zoekt om zijn of haar leven op de juiste manier in te richten. Dit theatercollege is dan ook geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan.

Kaarten vanaf € 18,50 vrijdag 24 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.