KENNERMER - SANNE FRANSSEN en CHRISTIAN VAN EIJKELENBURG, oftewel DE FRANSSE EIJKEL, ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zowel hun spetterende debuut in 2017- 2018, waarmee ze het Rabo Talenten Concours wonnen, áls hun tweede programma SUBTROPIQUE werden door pers en publiek laaiend enthousiast ontvangen.

SUBTROPIQUE is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes.

Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

Deze voorstelling stond eerder gepland op 14 mei van dit jaar.

Kaarten vanaf € 15,00 voor zaterdag 3 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.