BEVERWIJK - Elke Vierveijzer komt met Zonder Genade naar Beverwijk. Het leven deelt rake klappen uit.Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht. Maar Elke Vierveijzer spuugt terug! Na haar ontroerende eerbetoon aan Maarten van Roozendaal afgelopen jaar komt Elke dit jaar met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Zonder Genade.

Elke is in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie en als finalist bracht ze “het mooiste wat het Amsterdams Kleinkunst Festival” in 2015 te bieden had volgens Volkskrant.Met Om te janken zo mooi, waarin ze Maarten van Roozendaal vertolkte, sleepte ze afgelopen jaar ook nog de publieksprijs van het Rabo Talenten Concours in de wacht. Maar in Zonder Genade bewijst Elke dat ze toch ook echt al genoeg van zichzelf te vertellen heeft.Ze neemt alles onder de loep dat de wereld en het leven ons voorschotelt.Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan allemaal alleen? Soms snoeihard maar met engelachtige stem legt Elke Vierveijzer de vinger op een ieders zere plek.

Eerlijk, onbedaarlijk grappig en pijnlijk raak.

Kaarten vanaf € 15,50 voor vrijdag 7 december om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.