BEVERWIJK - Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in deze bewerking van een van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire; De Kersentuin van Anton Tsjechov. In een regie van Michel Sluysmans met live-muziek van Beppe Costa brengt een achtkoppig ensemble een hedendaagse versie van dit tijdloze verhaal. Over vasthouden aan het verleden, angst voor de toekomst en het tragische gevecht met het nu.


Na een dramatische carrière in Parijs keert actrice Ljoebov terug naar het familielandgoed. Het familiebezit dreigt echter onder de hamer te gaan vanwege torenhoge schulden. Samen met haar dochters probeert Ljoebov dit uit alle macht te voorkomen.

Ondernemer Lopachin ziet wel een oplossing: als ze de bijbehorende kersentuin ombouwen tot vakantiepark zijn de geldproblemen verleden tijd. Het voorstel zorgt voor grote kopzorgen bij de actrice: wie hetzelfde wil blijven, moet veranderen. Maar tegen welke prijs?

Kaarten vanaf € 23,00 op zaterdag 6 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.