BEVERWIJK - Vind jij egels ook zo leuk? Op woensdagmiddag 26 september staat de Baakbelevenis in het teken van egels. Wat eten egels, waar slapen ze, waarom rollen ze zich op tot een bal? Al jouw vragen kunnen deze middag beantwoord worden.

Het leven van de egel
Een deskundige komt vertellen over egels, zo doe je deze middag heel veel kennis op over deze dieren. Je leert over hun uiterlijk, wat ze eten en zelfs hoe je hun pootafdruk kunt herkennen.

Aanmelden
De middag is opgedeeld in twee rondes. De eerste ronde, waarbij een deskundige komt vertellen, is van 14.00 tot 15.00 uur. Van 15.00 tot 16.00 uur gaan we knutselen. In totaal zijn er 35 plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via nme@odijmond.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname. Deelname is gratis! Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.