BEVERWIJK - Het Siggy Theater kondigt met trots een eerste reeks voorstellingen aan. Dit unieke gezellige buurttheater biedt een podium aan artiesten om hun talenten te ontwikkelen en te delen met het publiek. Het theater, dat een belangrijke rol speelt in de dagbesteding van cliënten van Stichting SIG, werkt nauw samen met het Kennemer Theater om een divers en verrijkend programma te bieden voor de buurt.

De Aimabele Schoften – Wijncabaret

De aftrap is op vrijdag 15 maart om 20.00 uur met "De Aimabele Schoften", een trio dat hun liefde voor wijn omzet in een muzikaal cabaret. Izak, Ferdinand en Marcel nemen het publiek mee op een reis door de wereld van wijn, van lofzangen tot kritische noten. Met humor en muziek verkennen ze de culturele en sociale aspecten van wijn, en delen ze tips en trucs voor elke wijnliefhebber. Deze voorstelling is een must-see voor iedereen die van wijn en cabaret houdt.

Schoon Genoeg! (try-out)

Daarnaast verwelkomt het Siggy Theater op vrijdag 19 april om 20.00 uur "Schoon Genoeg!", een cabaretvoorstelling die op humoristische wijze het huishouden onder de loep neemt. Onder de regie van Hanneke Drenth belooft deze voorstelling een avond vol lach en herkenning. Dianne Liesker, bekend van ‘’Tis Hier Geen Hotel’’ acteert samen met Zamarra, Nederlands bekendste huishouddeskundige, waarbij theatermaker Abel Leenmans aanvullend zorgt voor een onvergetelijke ervaring. "Schoon Genoeg!" staat garant voor een avond vol entertainment. Voor iedereen met een huishouden.

Een Culturele Ontmoetingsplek

Het Siggy Theater staat niet alleen voor entertainment, maar ook voor inclusiviteit en ontwikkeling. Door cliënten van Stichting SIG bij het theater te betrekken, biedt het theater een unieke kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen in gastheerschap, zang, dans en acteren. Het theater fungeert als een belangrijke culturele ontmoetingsplek voor de buurt, waar iedereen welkom is om te genieten, te leren en samen te komen.

Kaarten à € 15,00 zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl/siggy of www.siggytheater.nl