BEVERWIJK - Een One-woman Musical met Cystine Carreon! Haar eerste solo na rollen in Miss Saigon en Gooische Vrouwen ( Tipi Wan).

Zangeres Ellen – gespeeld door Cystine Carreon krijgt een aanbod: Wat als ze alle tijd en ruimte heeft? Wat als ze eeuwig kan leven? Het kan. Met behulp van de meest moderne technologie krijgt ze een digitaal evenbeeld. Zo kan ze voortaan altijd alle ballen in de lucht houden. De ideale vrouw, perfecte moeder en ambitieuze artieste zijn. Alleen maar winst toch? Ellen waagt de sprong. En wat een verademing! Tot ze voor de moeilijkste keuze komt te staan die ze ooit heeft moeten maken... Want hoe kan je loslaten als het leven oneindig is?

#LOS is een filmische one-woman-musical over de toekomst. Zijn de technologische ontwikkelingen die ons om de oren vliegen een zegen of een vloek? En is de metaverse wel zo'n ver van je bed show? Een gloednieuwe, futuristische musical met een flinke dosis humor gespeeld door Cystine Carreon met muziek van en door Rogier Bosman en geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel.

Kaarten vanaf € 20,00 op zaterdag 29 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.