BEVERWIJK - George Michael, een van de kleurrijkste en succesvolste popsterren uit de Britse muziekgeschiedenis, overleed op eerste Kerstdag 2016. Zanger en entertainer Jordan Roy, bekend van zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland, brengt in Freedom een swingend muzikaal eerbetoon aan de legendarische artiest. Samen met een fantastische band leidt Jordan Roy het publiek langs de mooiste nummers en anekdotes.

Ook vertelt hij zijn persoonlijke verhaal met daarin zijn raakvlakken met en fascinatie voor George Michael. Zijn twee zangeressen en zanger eisen een geheel eigen plek op in dit theaterconcert. En niet alleen het solowerk van George Michael, maar ook de hits die hij scoorde met de band Wham! komen ruimschoots aan bod!

Een heerlijk theaterconcert waarbij de energie van het podium afspat door deze jonge mensen met een heerlijke ‘sound’ en hippe ‘dans-moves’.

Kaarten vanaf € 26,50 voor vrijdag 22 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.