BEVERWIJK - Maandag 7 oktober 2019 verzorgt Daimon Xanthopoulos de lezing ‘ArchÆology of Faith’ bij fotografiecentrum ISOO, aanvang 20.00 uur.

Internationaal gelauwerde fotograaf Daimon Xanthopoulos reist al enkele jaren door Europa’s historische landschappen op zoek naar de verbeelding van oude mythen en magie. Deze verhalen en oude religies zijn sterk verweven met onze natuurlandschappen, onze volksfeesten en huidige religies.

Tijdens zijn lezing ‘ArchÆology of Faith’ toont hij zijn werkwijze en neemt hij ons mee in zijn fotografische wereld vol verstilling, verdieping en verwondering. Een inspirerende lezing over zijn bijzondere kunstproject.

Daimon Xanthopoulos is op dit moment een van de fotografen die deelneemt aan de open lucht expositie WONDERLAND die nog tot eind oktober (gratis) te bezoeken is in de Kasteeltuin bij Slot Assumburg in Heemskerk (openingstijden: elke dag van 10.00 – 18.00 uur). In deze expositie laat hij u kennis maken met verschillende ‘mytische’ natuurlandschappen.

Kaarten à 10 euro zijn vooraf te reserveren via lezingen@isoo.nu. Aan de deur zijn de kosten 11 euro. Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.