BEVERWIJK -Lange rijen bij de kassa, hufterigheid in het verkeer, de constatering dat er te weinig Spaanstalige zangeressen in de Top 2000 zitten... Er is genoeg om ons druk over te maken. Maar waarom zouden we het leven zo serieus nemen? 'Mens erger je niet!' Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, gangmaker in aardigheid, ons voorhoudt. Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren.

Het kan anders en dat begint bij onszelf. Vanuit het besef dat een positieve actie altijd leidt tot een positieve reactie. Of je een bijzondere, leuke of gave dag hebt, heb je zelf in de hand. Milo Berlijn, al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie, staat nu in het theater. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt.

Heb je weleens gevraagd aan iemand die trekkebenend aan de bar ging zitten wat er met hem gebeurd is? Sterker nog, heb je zo iemand dan ook spontaan een troostbiertje aangeboden? Milo wel. Hij vertelt er aanstekelijk over. De verblufte respons van de persoon in kwestie, de bijval van de omstanders. Mens erger je niet!

Kaarten vanaf € 19,00 voor zaterdag 18 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.