BEVERWIJK - Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. En in het bijzonder het 50 jarig jubileum van ‘Abbey Road’, het legendarische album uit 1969.

Het eerste deel van de show bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool, zoals Eleanor Rigby, While My Guitar Gently Weeps, Blackbird, Strawberry Fields Forever en Let It Be. Maar ook solonummers van de verschillende bandleden komen aan bod, want een nummer als Imagine mag natuurlijk niet ontbreken.

Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van het beroemde album ‘Abbey Road’; misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers. Rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica, indrukwekkend met elkaar verenigd. Precies de combinatie waarvan de vier zangers van Rock4 hun handelsmerk hebben gemaakt.

Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Het viertal treedt sinds 2001 op Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië.

Kaarten vanaf € 19,50 voor vrijdag 19 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.