BEVERWIJK - De 3JS komen met een bijzonder gezelschap naar Beverwijk, het Red Limo Quartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Het strijkkwartet is de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma ‘Matthijs draait door’ en ze toerden zelfs de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam tijdens zijn solo-tournee.

Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen. Voor deze unieke, eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken. Afwisselend zullen ook nog een aantal zeer verrassende covers voorbij komen.

‘Hollandse Meesters’ staat in het teken van topartiesten van eigen bodem. Naast de prachtige liedjes van de 3JS komen ook nummers van Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Herman van Veen, Doe Maar en Bløf voorbij.

Voor deze unieke, eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers van Red Limo Quartet hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken.

Kaarten vanaf € 31,00 voor zaterdag 11 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.