BEVERWIJK - De agenda van Jeroen van der Boom is zo goed als vol. Jaarlijks staat hij in een bomvolle Amsterdam ArenA met de Toppers, presenteert hij diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas goed tot zijn recht. In deze een intieme setting pakt hij de mooiste momenten uit zijn rijke carrière, zingt energieke liedjes en prachtige ballads.

Reden genoeg om in het theater terug te keren met zijn show ‘Dit ben ik’. Een vernieuwde versie van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste herinneringen uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show al eens heeft gezien, bevat het toch genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zangers van het nummer ‘Je bent zo’, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heen heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn meest recente single ‘Nou is het genoeg’, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen.

Kaarten vanaf € 30,50 voor vrijdag 9 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.