BEVERWIJK - De carrière van Pip Pellens (bekend van o.a. GTST) begon vijftien jaar geleden. Inmiddels is ze een jeugdidool maar ook een allround professional.
In die vijftien jaar tijd is de manier van communiceren met elkaar totaal veranderd. Vlogger staat tegenwoordig op nummer één van de beroepskeuzes van jongeren en big brother houdt ons in de gaten. Hoe is het zo ver gekomen en waar gaan we precies naartoe? Is een offline leven nog wel mogelijk? Pip maakt de balans op en zoekt antwoord op de vraag: bestaat er voor mij nog wel een leven zonder internet of mobiele telefoon? Voor dit onderzoek onderging ze een digital detox. Haar ervaringen deelt ze in ‘Pip Goes Offline’.

Pip nodigt het publiek uit om zijn of haar telefoon af te geven in de garderobe en anderhalf uur offline te gaan. Op deze avond laat ze zien dat een leven zonder mobiele telefoon, social media en internet ook een optie is.

Anderhalf uur analoog entertainment vol taal, zang en dans en muzikale verrassingen.

Kaarten à € 19,00 voor donderdag 21 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.