BEVERWIJK - Ger Thijs, een van de belangrijkste toneelauteurs van ons land en onder meer bekend van het prachtige ‘De Kus’, schreef speciaal voor steracteurs Victor Reinier en Renée Soutendijk een treffend toneelstuk: ´Roem`.

‘Roem’ neemt het publiek mee naar de wereld van de BN’ers. Wat doet bekendheid met iemands karakter? En wat gebeurt er als de held van zijn voetstuk valt? Als het personage van een acteur (Victor Reinier) uit een serie geschreven wordt stort zijn wereld in. Decennialang was hij de held met wie iedereen gezien wilde worden. De fans stonden in de rij voor zijn handtekening of foto. Zijn ontslag maakt daar een bruut einde aan en hij gaat wanhopig op zoek naar psychische hulp. De behandelend psychiater (Renée Soutendijk) doet haar uiterste best de relatie zakelijk te houden, maar gaandeweg de sessies groeit de band tussen beiden.

Om 19.15 uur is er een inleiding door Lisa van Schagen, die regie-assistentie is van de voorstelling en te zien was in de voorstelling ANNE van Theater Amsterdam. De inleiding is gratis voor iedereen met een kaartje voor de voorstelling.

Kaarten vanaf € 25,50 voor donderdag 5 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.