BEVERWIJK - De versie is een gedurfde en verfrissende bewerking van de Mattheus Passie, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek samenkomen. Jan Rot († 22-04-2022) vertaalde het verhaal meesterlijk naar het Nederlands, terwijl oud-nieuwslezeres Noraly Beyer vanaf 2023 de rol van verteller op zich neemt.

Zang: Claudia Patacca (sopraan) en Joost van Tongeren (bariton). Claudia Patacca, veelzijdige sopraan, bekend van optredens wereldwijd en rollen als Donna Anna en Rosalinde. Joost van Tongeren (1973), bariton, specialiseert zich in klassieke liederen, opera en lichte muziek, waaronder de verkorte versie van Bachs Matthaüs Passion verteld door Edwin Rutten.

De muziek wordt verzorgd door Musica Extrema, een orkest met een opmerkelijke ontwikkeling sinds de oprichting en heeft daarna op vele concertpodia in Nederland en in het buitenland opgetreden.

Een uniek kans om getuige te zijn van een onvergetelijke interpretatie van De Mattheus Passie. Een avond vol emotie, betovering en culturele verrijking.

Kaarten vanaf € 23,50 voor zaterdag 30 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.