BEVERWIJK - Met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums wereldwijd is Dana Winner ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige zangeressen van dit moment.


Tijdens haar nieuwe theatertour put Dana rijkelijk uit haar omvangrijke repertoire (ook Engelstalig). Samen met een vierkoppige live band neemt ze het publiek mee langs drie decennia liefde én muziek. De bezoekers herbeleven alle grootste hits, van haar doorbraak in 1989 met Op Het Dak Van De Wereld tot Westenwind! En genieten opnieuw van haar versie van One Moment In Time van Whitney Houston, die Dana 17,5 miljoen YouTube-views opleverde en een award voor Beste Zangeres van België.

In 2018 nam Dana plaats in de jury van The Voice Senior op de Belgische zender VTM. Eerder maakte ze diepe indruk in het Belgische televisieprogramma Liefde voor Muziek, dat in Nederland Beste Zangers heet. Op 9 november 2019 viert ze haar 30-jarige carrière met een groot en éénmalig concert voor meer dan 5.000 fans in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat is dan ook meteen de voorbode van de nieuwe theatertournee.

30 jaar Dana Winner belooft een uniek en onvergetelijk theaterconcert te worden dan niemand onberoerd zal laten.

Kaarten vanaf € 25,50 voor donderdag 24 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.