BEVERWIJK - Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt Nabil zich in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom?

Waalwijker Nabil (Aoulad Ayad) is een waar cultureel multitalent. Hij acteert, speelt piano, beatboxt en is daarnaast een grappenmaker pur sang. Nabil startte zijn carrière als beatboxer bij theatergezelschap ISH. Hij werd in 2006 Nederlands kampioen beatboxen en mocht niet veel later optreden voor de Nederlandse troepen in Afghanistan. Op tv speelde de Brabander rollen in diverse series als ‘Onderweg Naar Morgen’ en ‘De Co-assistent’. Hij was tevens te bewonderen in ‘Alpacas’, de opvolger van De Lama's.
Hoewel Nabil dus genoeg om handen had, bleef hij dromen over een solocarrière op de planken. In 2015 zette hij de grote stap en schreef zich in voor het Leids Cabaret Festival. Dat verliep voor hem niet onverdienstelijk: Nabil behaalde de finale. De finaleplaats was een kickstart voor zijn cabaretaspiraties.

‘Absurd’ is een programma met grappige observaties, herkenbare irritaties en blinde vlekken. “Het is anderhalf uur trillen van genot”, schreef Theaterkrant over Nabil’s vorige show ‘Monopoly’. Dat belooft wat.

Kaarten vanaf € 19,00 voor de try-out op zaterdag 1 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.