BEVERWIJK - Jasper van der Veen studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling 'Het dreigt volslagen goed te komen'. Nu komt hij met zijn tweede cabaretprogramma: Niet gehinderd door enige kennis.

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.

Aan de ene kant zijn ongezouten mening blijven geven en echt iets veranderen, terwijl aan de andere kant zijn brein nu volloopt met de meest uiteenlopende kennis en informatie. Kiest hij ervoor om alles kapot te redeneren met uiteindelijk nul resultaat, of loopt hij gewoon blanco de bühne op, niet gehinderd door enige kennis?

"Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden." NRC ★★★★

Kaarten vanaf € 19,50 voor donderdag 30 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.