BEVERWIJK - Carel Kraayenhof, bandoneonist, componist en arrangeur, is de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van onze tijd. Hij leerde de kneepjes van het vak door zijn lange samenwerking met Astor Piazzolla. Vanaf dat eerste moment op die hotelkamer, waarop Piazzolla aan Kraayenhof vroeg: "speel eens wat voor me jongen", was de liefde wederzijds. Met de theatervoorstelling '100 jaar Piazzolla' eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar.

Het leven van de grote Hollander met zijn Argentijnse hartklop blijft voor altijd verbonden met de geniale Argentijnse Maestro. Als vader van de tango nuevo nodigde Piazzolla Carel persoonlijk uit om te soleren in zijn Tango Apasionado. En door het optreden van Kraayenhof bij het koninklijk huwelijk werden veel mensen diep ontroerd door de melancholische én krachtige muziek van Piazzolla. In 100 jaar Piazzolla wisselen Carel en zijn muzikale compañeros instrumentale juweeltjes van de Argentijnse maestro af met kleurrijke persoonlijke verhalen.

Kaarten vanaf € 22,00 op zaterdag 28 mei om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.