BEVERWIJK - Jarenlang hebben cabaretiers Arie Koomen en Silvester Zwaneveld de Nederlandse theaters en schouwburgen doen schudden op haar grondvesten met zes voorstellingen waaronder Vet, Rammen! en De Grote Arie & Silvester Spektakel Show. De mannen werden jarenlang gevreesd door het gegoede cabaret, kregen daardoor als snel de bijnaam “cabaretsaboteurs” en speelden het klaar om voor één en dezelfde voorstelling zowel een één- als een vijfsterren recensie te ontvangen.

Na een afwezigheid van 10 jaar is illustere cabaret duo Arie & Silvester met Wie?! weer op tournee met een show waarin snelle grappen, harde improvisaties en moderne technieken de boventoon zullen voeren. In deze nieuwe voorstelling trekken ze weer nietsontziend de planken uit de vloer!Oude acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan tekeer als nooit te voren. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard kapot gebeukt. Alsof het nooit anders is geweest.

Kaarten vanaf € 22,00 voor vrijdag 17 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.