BEVERWIJK - De cabaretmusical Ver van je bed zorgt voor een frisse wind in de theaters en neemt je op satirische wijze mee langs de herkenbare uitdagingen van deze tijd. Geen olifant in de kamer blijft onbenoemd in deze eigentijdse cabaretmusical met een grote dosis humor, satire en nieuwe muziek.


In deze musical-in-een-musical komen de millennials Hannah (Renée de Gruijl) en Pieter (Martijn Kardol) thuis bij hun moeder Marjan (Annick Boer). Wanneer de kinderen er daarachter komen dat hun oude vertrouwde gezin uit elkaar is gevallen, en plotseling Jan-Dirk (Bart van Veldhoven) in hun leven verschijnt, worden de verhoudingen in het gezin op scherp gezet. Tel daar de huidige uitdagingen in Nederland bij op en dan krijg je een musical die Ver van je bed lijkt te staan, maar op humorvolle wijze dichter bij wie dan ook staat.

Ver van je bed is het debuut van scriptschrijver Maarten Hopman (Even Tot Hier, De Speld), componist Ezra van Nassauw en dramaturg Sanne Thierens. Stichting Oatmilk heeft als doel om nieuwe makers nieuwe musicals te laten ontwikkelen en die in theaters in heel Nederland te laten zien.

Het publiek staat in Ver van je bed een bom aan nostalgie te verwachten, een hunkering naar het ouderwetse familiegevoel en een tomeloos verlangen naar een betere wereld.

Kaarten vanaf € 23,50 voor zaterdag 13 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.