BEVERWIJK - ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent.


In Leven nu! nemen we een kijkje in het leven van drie jonge vrouwen. Verwachtingen, twijfels, overwinningen, relaties, teleurstellingen en overdreven huilbuien. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren De Meiden van Toen allerlei levensvragen.

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die twijfelt of hij volwassen wil worden.

Als Thjum Arts (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2022) het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018, in 2020 haalde hij de finale van het Leids Cabaretfestival en in 2022 won hij zowel de jury-als publieksprijs van het belangrijkste Nederlandse cabaretfestival Cameretten.

Drie voor de prijs van één: een avond met nieuw cabarettalent dat zijn sporen al verdiend heeft door o.a. het winnen van één van de Nederlandse cabaretfestivals.

Kaarten vanaf € 20,50 op vrijdag 10 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.