KENNEMER - De Vlaming Arnout Van den Bossche heeft het gemaakt in het leven, waarin hij opklom van ingenieur tot Senior Executive Comedian. Tijdens ‘Burn-out voor Beginners’ dient hij u het beste medicijn toe tegen een burn-out, dat half Vlaanderen inmiddels tot zich heeft genomen via zijn optredens en zijn wekelijkse cartoon in Metro België.

Nadat hij eerder in ‘De Relatiefluisteraar’ tal van huwelijken in Vlaanderen en Nederland heeft gered, zet Arnout van den Bossche zich nu geheel belangeloos in voor de strijd tegen werkstress. Daartoe laat de Vlaamse cabaretier zich inspireren door de tijd dat hij als ingenieur werkte in het bedrijfsleven. Met herkenbare grafieken en schema’s staat hij stil bij absurde situaties op het werk. Situaties die bij veel mensen leiden tot totale verbijstering en grote spanning. Arnout legt uit, relativeert en stelt gerust. Geen beter medicijn tegen werkstress dan deze voorstelling van burn-out preventie dokter Arnout van den Bossche!

Deze voorstelling is hét medicijn tegen werkstress!

Kaarten vanaf € 17,00 voor vrijdag 22 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.