BEVERWIJK - De populaire en met de Gouden Stuiver 2017 bekroonde tv-serie ‘Brugklas’, komt nu naar het theater met een eigen musical. Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken in Brugklas de Musical.

In Brugklas de Musical gaan Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe brugpieper een hiphopmusical over Willem van Oranje maken. Max vindt het een vet idee, lekker out of the box! Maar Emma wil per se de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Kaarten à € 22,50 voor donderdag 31 oktober om 19.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.