BEVERWIJK - Het BOSCO Jazz & Pop Orchestra en Johnny Rosenberg slaan de handen ineen voor deze swingende show waar de energie vanaf spat!

Al op jonge leeftijd ontdekte Johnny Rosenberg zijn liefde voor muziek. Door zijn deelname aan The Voice of Holland werd hij bekend bij het grote publiek. En in 2020 won hij het programma All Together Now.

Bosco is een allround jazz-orkest dat inmiddels een vaste plek in de Nederlandse muziekscene heeft veroverd. De 10-koppige band is dynamisch en veelzijdig en weet keer op keer het publiek aan te steken met hun enthousiasme.

Een verrassende avond door het BOSCO Jazz & Pop Orchestra featuring Johnny Rosenberg; een sprankelende show met een mix van bekende hits en eigen arrangementen.

Het orkest haalde de finale van TV-programma 'The Tribute – Battle Of The Bands' én veroverde een plek in de Ziggo-Dome! BOSCO begeleidde 'crooner' Peter Douglas, was wekelijks op SBS6 voor miljoenen kijkers, in een tribute aan Frank Sinatra.

Kaarten vanaf € 21,00 voor zaterdag 6 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.