BEVERWIJK – Zondag 17 juni is het Vaderdag en worden papa’s in het zonnetje gezet! Ook bij het Sportfondsenbad Beverwijk is het feest voor papa’s want van 09.00 tot 12.00 uur is de toegang gratis voor vaders, die samen met hun kinderen komen zwemmen. Hele stoere papa’s kunnen op deze dag ook meedoen aan de wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond”.

Op Vaderdag mogen vaders, die met hun kinderen komen zwemmen, van 09.00 – 12.00 uur gratis zwemmen. Tevens wordt er van 10.00 – 11.00 uur een wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond” georganiseerd. Aan deze wedstrijd kan iedereen met een A-diploma meedoen en afgezien van de entreeprijs voor het zwembad zijn er geen kosten aan deelname verbonden.

Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. Voor de beste ‘bommetjesmakers’ per categorie is natuurlijk een mooie prijs en om 10.30 uur is de huldiging. Uiteraard is publiek van harte welkom en de wedstrijd is natuurlijk niet alleen voor vaders, maar ook voor jongens en meisjes en stoere moeders, dus daag elkaar uit en doe mee.

Inschrijven voor de wedstrijd kan bij de receptie of via de website, www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Op de dag zelf aanmelden, kan natuurlijk ook. Kom op 17 juni gezellig met het hele gezin naar het Sportfondsenbad Beverwijk en maak er een spetterende ochtend van.