BEVERWIJK - Op zaterdag 12 maart speelt cabaretier Arjan Kleton de voorstelling "Sluitingstijd". Nog nooit was het woord sluitingstijd zo beladen en actueel geweest als de laatste tijd. De avondklok; op de klok naar huis racen om nog net op tijd binnen te zijn, op afspraak winkelen (hoe laat ook alweer?) en kunnen we nog een biertje bestellen? Bovendien leven we in Nederland sowieso nogal op de klok. Gelukkig vergeten we tijdens een avondje stappen wel allemaal de tijd. Naarmate de avond vordert, hoe minder de klok een rol speelt. En hoe lekker is dat! Als barkeeper maakte Arjan Kleton dit regelmatig mee. Vooral tegen sluitingstijd. Na het laatste rondje is niets meer wat het lijkt.

In 'Sluitingstijd' neemt Arjan het publiek mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Maar is het dan toch niet tijd om naar huis te gaan? Volgens Arjan niet; er is namelijk altijd wel ergens een 'after-party'!

Arjan Kleton won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam. Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in Comedy Café Amsterdam.

Kaarten vanaf € 16,50 op zaterdag 12 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.