BEVERWIJK - Aanstekelijke liedjes, vrolijke choreografie, hilarische humor én magische meerstemmigheid kenmerken de allernieuwste voorstelling ‘Doornroosje De Musical’ van Van Hoorne Entertainment. “Het is fantastisch om te zien dat bezoekers (terug)komen voor het verhaal en de humor van onze sprookjes. Maar, we willen natuurlijk blijven vernieuwen én verbeteren. Zo maken we deze keer, voor het eerst in onze reeks van sprookjesmusicals, gebruik van unieke meerstemmige zang door onze drie prachtige feeën. Écht een prachtig geluid!”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

Doornroosje De Musical is een sterke, adembenemende productie voor de hele familie!

Laatste kaarten à € 19,00 voor vrijdag 21 februari om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.