BEVERWIJK - Wanneer de oude acteur zijn intrek heeft genomen in een hotelkamer aan zee, heeft hij nog maar één doel in zijn leven: De as van zijn grote liefde uitstrooien op de plek waar hij hem vijfentwintig jaar geleden verloor, om vervolgens zijn leven te beëindigen.

Gaat het de acteur lukken zijn doel te bereiken? Want in het hotel ontmoet hij de jonge medewerker Sabri, die zijn besluit een verrassende wending weet te geven.

"Stevens heeft op een prachtige manier zijn ziel binnenstebuiten gekeerd in deze voorstelling en verdient vijf pluimen op zijn hoed vanwege zijn stijlvolle en dappere spel.". (Patrick vd Hanenberg)

Dood aan Zee is een intiem, ontroerend en taboedoorbrekende voorstelling, waarin Barrie Stevens en Luuk Haaze een ode brengen aan de liefde, de dood en de zee. Het stuk is geïnspireerd op de roman Dood in Venetië én het leven van Barrie Stevens met zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard. Zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.

Kaarten vanaf € 23,00 voor zaterdag 2 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.