BEVERWIJK - Twee seizoenen geleden overdonderde George van Hout met Kom Plot, een theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de hiermee samenhangende ‘conspiracies’. Na 75 voorstellingen en meer dan 150.000 weergaven op YouTube vraagt dit initiatief op een vervolg, een deel II, Kom PloTT. De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding. Reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rond de moeder van deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11.

Met als ironisch extra een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die achteraf wel degelijk waarheid zijn gebleken. Zoals de Gladio-affaire. Plus een reeks absurde samenzweringen waar het publiek hartelijk van in de lach zal schieten. Bijvoorbeeld: waren er niet eigenlijk twéé Titanics? Of: heet Stanley Kubrick in 1968 de volledig-in-scene-gezette maandlanding gefilmd?

Een theatercollege waarbij het publiek in verbazing achterblijft over de krochten en kronkelingen van de menselijk geest.

Degenen die Kom Plot deel I niet hebben gezien, wordt aangeraden dit op YouTube te doen!

Kaarten vanaf € 21,00 voor donderdag 6 februari om 19.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.