BEVERWIJK - In ADAM & EVA 2.0 maakt het publiek mee hoe twee verveelde buitenaardse wezens de planeet aarde bedenken. Ze identificeren zich zo intens met hun creatie dat ze al snel de gedaantes van de hoogtepunten van hun schepping aannemen: de man en de vrouw. Het publiek is er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien.

De producent: "Een nieuwe, moderne en hilarische comedy, waarin we op originele en lichtvoetige wijze worden geconfronteerd met onze ingesleten gewoontes in de westerse maatschappij. Zowel intermenselijk als qua grote issues als milieu, diversiteit en manipulatie. Met een cast en creatief team van hoog niveau en een indrukwekkende staat van dienst".

In de hoofdrollen acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs. Twee ras-komedianten die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden (o.a. Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie, My Fair Lady, Wat Zien Ik?!, Vijftig Tinten - de parodie, The Full Monty).

Kaarten vanaf € 20,50 op vrijdag 28 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.