BEVERWIJK - Met zijn voorstellingen weet André niet alleen langs te komen, zeg maar rustig aankomen. Dat is de uitwerking die zijn voorstellingen nogal eens hebben.

Ook in ‘De Onzen’ weet hij uit te delen. In deze anderhalf durende parodie op een voorstelling gaat Manuel op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. En André is wars van iedere ambitie. Maar als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.


Pleaser en pestkop André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen of zingen, dat maakt hem niet uit. Er komt nogal wat langs op zo’n avond. Hij gaat het allemaal te lijf en zo onverschrokken als maar kan. Optimistisch als altijd concludeert hij zelf: bij mij zit de zaal altijd half vol.

Kaarten vanaf € 15,50 voor vrijdag 23 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.