BEVERWIJK - Ronald Snijders speelt zijn voorstelling Groot Succes 2, terwijl er nooit een voorstelling is geweest die Groot Succes heette. Hij noemt zichzelf geen cabaretier, maar een absurdist. Terecht, maar je zou hem ook gewoon 'grappenmaker' kunnen noemen. Een 'woord-grappenmaker' wel te verstaan, bedoeld voor 'normale mensen' (zo heet zijn website, maar dat is ook ongetwijfeld grappig bedoeld).

Goot Succes 2 is een cabaretvoorstelling met onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels van Ronald Snijders.

De absurdist, schrijver en programmamaker kreeg voor Welke Show een nominatie voor de Poelifinario. Hij was (finalist) bij De Slimste Mens, bij DWDD en Giel3FM. Hij schreef de bestsellers De Schrikkelkalender 2016, De Alfabetweter, 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden en Kopdichtbundel (Het Parool). Ook schrijft hij mee aan de Boterhamshow.

'Met een spervuur aan taalgrappen windt hij met gemak het publiek om zijn vinger (8weekly) ... Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers (Theaterkrant) ... een veelzijdig kunstenaar (Scènes)'.

Kaarten vanaf € 17,00 voor vrijdag 29 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.