BEVERWIJK - Maarten Westra Hoekzema vraagt zich in Toen eindelijk alles lukte af wat 'alles uit het leven halen' betekent en waarom zo weinig mensen daarin slagen.

'The sky is the limit', 'alles kan, zolang je maar wil': de komiek werd in zijn jeugd overspoeld met goedbedoeld advies. Maar zo gemakkelijk bleek het niet te zijn. Maarten kreeg lange tijd niet wat hij wilde. Hij modderde maar wat aan. Verteerd door schuldgevoel voelde hij zich steeds ellendiger..

Maar het tij keerde. Maarten kon bij zijn voorstelling Tired Of Being Young rekenen op een groot, enthousiast publiek. Daarnaast kwam hij zijn droomvrouw tegen en wist hij zelfs een huis op de kop te tikken. Toen dit alles tot hem doordrong, begon hij antidepressiva te slikken.

Maarten is een geboren verteller. Wat hij ook vertelt, je hangt aan zijn lippen. In zijn absurditeit is hij ronduit hilarisch.

Kaarten vanaf € 16,00 op zaterdag 15 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.