BEVERWIJK - Het was John Fogerty's ruige en niet te imiteren stem, alsmede het afleveren van geweldige melodieën waardoor Creedence Clearwater Revival in één keer de prominente Amerikaanse single band werd uit de late 60's en de vroege 70's! Helaas viel de band na een regen van hits en gouden platen in 1972 uiteen, waarna de muzikanten van de originele Creedence Clearwater Revival zich gingen storten op andere projecten binnen de muziek.


Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen daar bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig besluiten Peter Barton (o.a. The Animals) en Geoff Hammond in de winter van 1998 Clearwater Creedence Revival op te richten, om het geluid van hun muzikale helden door te geven. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters.

Deze vijfkoppige tribute band van Creedence Clearwater Revival laten het Kennemer Theater trillen met hun karakteristieke "CCR Swamp Sound".

Kaarten vanaf € 25,50 op donderdag 23 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.