BEVERWIJK - Er zijn maar weinig mensen die bij leven een eigen toernooi hebben. Zaterdag 12 januari gaat het voor de 4e keer weer gebeuren op de velden van de RKvv DEM. Helaas zonder een eigen DEM-team maar wel met 16 andere teams.

Een geweldige happening die Theo ook volledig verdient. Het G-team toernooi zorgt voor enorme vreugde bij de spelers en begeleiding.De organisatie bestaat uit Remco Hoek/Jan Stam/Erwin de Wit en Coen Brand. Hulde.Verder helpen de spelers van de Zondag selectie mee. Fluiten en de velden uitzetten.

Wie kent Theo niet?
Het is bij de DEM familie ondenkbaar als je Theo niet kent.Altijd aanwezig bij de wedstrijden van DEM Zaterdag-1 en DEM Zondag-1.Zonder Theo kan je zeggen zijn de wedstrijden van deze 2 teams niet compleet.Als groot supporter wordt hij op handen gedragen door beide spelersgroepen, maar ook door de technische staf van Zaterdag 1 en Zondag 1. Als Theo er niet is voel je het gemis op het DEM terrein. Altijd geeft hij de spelers aanwijzingen tijdens de wedstrijden, en de spelers luisteren ook naar hem. Theo mag zelfs in de kleedkamer komen bij deze 2 teams maar dat doet Theo niet omdat de spanning hem dan te groot wordt. Hij wacht dan netjes op de gang bij de kleedkamer en als de spelers dan naar het veld gaan wenst hij iedereen veel succes. Er is maar 1 ding belangrijk voor hem, WINNEN.

Theo is al 50 jaar lid van DEM en hij kan heel goed de herinneringen ophalen van vroeger tot nu aan toe. Smakelijk kan hij vertellen over de oude kantine met tante Nel van Beuningen achter de snoep toonbank en uiteraard ook Gerard van Beuningen blijft niet onbenoemd.Spelersnamen dreunt Theo moeiteloos op. Van Hein Steenvoorden tot de gebroeders Slotemaker, hij kent ze allemaal. Zijn favoriete spelers van nu zijn Rik Stals, Roel Pitstra en Eric Klijn. Verder alle jongens van DEM-1 op zondag. Trainers als Toon Gerrits tot de huidige trainers. Bij iedereen mag en mocht hij helpen. Vroeger samen met Gerard van Beuningen en leider Andre Schelvis.Broekjes en shirtjes klaar leggen. Fantastisch was dat voor Theo.

Heb jij zelf ook nog voetbal gespeeld?
Ja zegt Theo enthousiast. Bij DEM in het G team met o.a. Carla van Wensveen die toen begeleidster en trainster was. Een fantastische tijd.De laatste keer speelde hij in DEM-14 (waar blijft de tijd) samen met o.a. Ton Sminia sr en Theo van Lieshout. Nu kan hij helaas niet meer voetballen. Bij zijn laatste wedstrijd met het G-team scheurde Theo zijn linker achillespees af. Een schaarbeweging werd hem fataal. Hij moest worden geopereerd in het RKZ en moest daar 4 nachten blijven. Daarna 4 weken in het gips en 9 maanden revalideren.

Wat zijn jouw mooiste ervaringen van de laatste tijd?
Het allermooiste was het afgelopen seizoen. De wedstrijden tegen Alcides en HVCH in de nacompetitie vond ik geweldig. Met de bus naar Meppel en Vleuten en het feest daarna waren fantastisch. En ik denk ook dat DEM-1 in de 3e divisie kan gaan spelen. Ik ga altijd met de spelers mee naar de wedstrijden om ze aan te moedigen. En ik ga nooit naar een andere club, ik blijf altijd bij mijn” DEM”.Vanaf deze plek wensen wij Theo een geweldige dag toe op zijn toernooi. Het zou heel leuk zijn als er veel DEMMERS komen kijken. Vanaf 09.30 uur wordt er gespeeld.