DORDRECHT - Telstar heeft het uitduel met hekkensluiter FC Dordrecht met 2-3 gewonnen.

Na een klein half uur was het Reda Kharchouch die alweer zijn negende goal van het seizoen maakte en daarmee de wedstrijd open brak. Vijf minuten voor de rust maakten de gasten via Elayis Tavşan zelfs de 0-2, maar nog voor de rust vond de thuisploeg de aansluiting door een strafschop. Pedro David Marques wist Telstar-doelman Sven van der Maaten te verschalken.

FC Dordrecht kwam vlak na rust zelfs op gelijke hoogte, en opnieuw gebeurde dat via een strafschop waarbij Marques opnieuw koelbloedig bleef. Telstar kwam na een uur spelen op een hernieuwde voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Na een poging van Anthony Berenstein was het opnieuw Kharchouch die attent was in de rebound: 2-3.