AMSTERDAM - Telstar heeft in de laatste wedstrijd van 2020 in de Keuken Kampioen Divisie met 1-2 gewonnen van Jong Ajax. De ploeg van trainer/coach Andries Jonker eindigt daardoor he jaar nog net in het linkerrijtje.

De zege van de "Witte Leeuwen" kwam pas laat tot stand. Jong Ajax kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Arjany Martha in de elfde minuut.

Kort na de rust kwam de thuisploeg met tien man te staan na rood voor Hassane Bandè die een harde overtreding maakte op Rashaan Fernandes. Diezelfde Fernandes zorgde even later op aangeven van Ilias Bronkhorst voor de gelijkmaker. Zes minuten voor tijd wisten de gasten zelfs de volle buit te halen door een ferme uithaal van Niels van Wetten.