VELSEN-ZUID - Op de laatste speeldag in de Keuken Kampioen Divisie in 2019 zal Telstar met een beter gevoel de winterstop ingaan dan Jong AZ. In eigen huis won de ploeg van trainer Andries Jonker met 3-1 van de AZ-beloften.

Met hulp van Jong AZ kwam Telstar na een kleine twintig minuten op voorsprong toen Joey Jacobs in zijn eigen doel kopte. Dit bleek tevens de ruststand. Kort na de rust moest Telstar-keeper Van der Maaten geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger, Abdel El Ouazzane moest vervolgens de gelijkmaker van Tijani Reijnders incasseren. Binnen de minuut stonden de Witte Leeuwen alweer op voorsprong van Elayis Tavsan. Ver in blessuretijd besliste Reda Kharchouch het duel definitief: 3-1.