EINDHOVEN - Op bezoek bij Jong PSV heeft Telstar maandagavond drie punten meegenomen. De ploeg van trainer/coach Andries Jonker zegevierde met 2-3.

Telstar kende een droomstart want binnen twaalf minuten stond men al met 0-2 voor. Eerst prikte topscorer Glynor Plet zijn goaltje na een voorzet van Yassine Zakir en Rashaan Fernandes zorgde voor het tweede doelpunt na een hoekschop.

Jong PSV werd in het restant van de eerste helft al sterker en ging na de rust door. De voorsprong was dan ook een kwartier na de rust als sneeuw voor de zon verdwenen. Mathias Kjølø scoorde eerst en ook Saibari liet doelman Trevor Doornbusch kansloos. Toch wist Telstar in de slotfase de zege te grijpen. Invaller Kökcü scoorde na een voorzet van Gyliano van Velzen.