EINDHOVEN - In de Keuken Kampioen Divisie heeft het Telstar van trainer Andries Jonker vrijdagavond een gevoelige nederlaag geleden. De Witte Leeuwen gingen op bezoek bij FC Eindhoven kansloos met 4-1 onderuit.

Welgeteld een half uur hield Telstar stand in de lichtstad, maar vanaf toen ging het helemaal mis. Samy Bourard opende de score en nog voor de rust had Joey Sleegers die score verdubbeld.

Kort na de rust kregen de gasten een ideale kans om de aansluiting te vinden door middel van een strafschop, maar deze werd echter veel te zacht ingeschoten door Senne Lynen. Kort daarna maakte Bourard zijn tweede en was de wedstrijd feitelijk beslist. Anthony Berenstein wist de eer nog wel te redden, maar i de slotfase bepaalde Colin Seedorf de eindstand op 4-1.