OSS - Telstar heeft zaterdagmiddag een prima prestatie neergezet door in het uitduel bij TOP Oss met 1-4 te zegevieren. De ploeg van trainer Andries Jonker was van meet af aan de betere ploeg met een glansrol voor Glynor Plet die drie van de vier goals voor zijn rekening nam.

Met aanvoerder Frank Korpershoek terug in de basis lieten de "Witte Leeuwen" er geen gras over groeien wat de intenties waren. Reeds na drie minuten nam men de leiding toen een corner voor de voeten van Shayne Pattynama viel die bal knap in de bovenhoek schoot. Telstar kwam hierna nooit meer in de problemen en de defensie van TOP had de handen vol aan het aanvalsduo Glynor Plet en Gyliano van Velzen. Samen zorgden zij ook voor de 0-2 waarbij Plet de afmaker was.

Na de rust gingen de gasten vrolijk verder en binnen drie minuten scoorde Plet zijn tweede van de middag om halverwege de tweede helft zijn hattrick te voltooien en daarmee zijn seizoenstotaal op twaalf doelpunten te brengen. Telstar nam daarna wat gas terug om het duel geconcentreerd uit te spelen. Zodoende kon TOP Oss in de slotminuut toch nog de eer redden via Mart Remans: 1-4.