BEVERWIJK - Sport verbindt, sport verbroedert, het schept een gevoel van saamhorigheid en zorgt voor onderling respect. Door te investeren in sport en beweging investeren we niet alleen in de gezondheid van mensen, maar in het bevorderen van participatie en sociale samenhang. Het is van groot belang dat sport voor iedereen toegankelijk is.

Stichting Welzijn Beverwijk heeft dit positief opgepakt en daad bij woord gevoegd. Al ruim een jaar sporten elke maandagavond vrouwen afkomstig uit meerdere culturen samen bij buurthuis Wijk aan Duin onder professionele begeleiding van sportcoach Marja van Huffel.

Woman Only Funxtion Training is een circuittraining waar wij aan kracht en conditie werken en vooral met heel veel plezier samen een uur intensief bezig zijn. Marja heeft gezien haar vele ervaring in het begeleiden van sporten met meerdere culturen deze grote groep dames ook in Beverwijk enorm kunnen motiveren. Er is zelfs de vraag voorgelegd om binnenkort een uur extra te starten in de ochtend dus als er meerdere dames zijn die zich aan willen sluiten bij deze sportieve dames zijn zij natuurlijk van harte welkom.

Meer informatie over deze Woman Only sportlessen kunt u verkrijgen bij Buurthuis Wijk aan Duin te Beverwijk